Abba Sisters

 

Az ABBA SISTERS formáció az örökzöld sorba betagozódott, hajdani svéd csapat iránti nosztalgiahullámot meglovagolva, eredeti ruhákat, hangzást és nagyszerű koreográfiát felhasználva nyújt remek produkciót.

Tekintse meg honlapunkat: www.abbasisters.hu

 

MŰSOR RENDELÉS

 
VIDEÓK KÉPEK

 

 

 

KISS ENIKŐ

Kiss Enikő, gyermekként népdalversenyeken vett részt kitűnő eredményekkel, kórusokban énekelt. Érettségi után egy évet a Theba Művészeti Akadémián tanult, mint musical-színész. Majd tanulmányait a Kőbányai Zenei Stúdióban folytatta. Az elmúlt években több zenekar frontembereként énekelt már a funky, az r'n'b és a jazz műfajában is. Szerepelt a Vörös Pimpernel musicalben, a Győri Nemzeti Színházban. Vokalistaként dolgozott már Caramel, Zséda, Takács Nikolas, Heincz Gábor Biga, Polyák Lilla, Kovács Kati, Radics Gigi mögött is, és a Hooligans zenekarban. A The Voice tehetségkutató háttérénekese, és közreműködött az X-faktor, a Magyarország Szeretlek és a Nagy Duett produkciókban is.

 

 

 

MIGÁLY SZILVIA

25 éves, színi tagozatos iskolába járt, a Vasutas Zeneiskola Musical tagozatán tanult. Gyermekszínészként a Fővárosi Operett Színház Valahol Európában és a Dobostorta című előadásaiban játszott. Tizenöt évesen Drakula menyasszonyaként turnézott Németországban, később István a király rockoperában Koppány feleségeként bejárta az USA-t, Torontóban fellépett magyarlakta közösség előtt. Énekhangja 2004-ben a Zorán-turnén is hallható volt. Jelenleg a Musical- és a Szigligeti Színház tagja, Jekyll és Hyde, Jézus Krisztus Szupersztár és a Vörös Pimperner musical szereplője. A különböző tévécsatornákon való megjelenések mellett koreográfusi és rendezőasszisztensi feladatokat is ellát.