Abba Sisters

 

Az ABBA SISTERS formáció az örökzöld sorba betagozódott, hajdani svéd csapat iránti nosztalgiahullámot meglovagolva, eredeti ruhákat, hangzást és nagyszerű koreográfiát felhasználva nyújt remek produkciót.

Tekintse meg Facebook oldalunkat

 

MŰSOR RENDELÉS

 
VIDEÓK KÉPEK

 

 

 

KISS ENIKŐ

Kiss Enikő, gyermekként népdalversenyeken vett részt kitűnő eredményekkel, kórusokban énekelt. Érettségi után egy évet a Theba Művészeti Akadémián tanult, mint musical-színész. Majd tanulmányait a Kőbányai Zenei Stúdióban folytatta. Az elmúlt években több zenekar frontembereként énekelt már a funky, az r'n'b és a jazz műfajában is. Szerepelt a Vörös Pimpernel musicalben, a Győri Nemzeti Színházban. Vokalistaként dolgozott már Caramel, Zséda, Takács Nikolas, Heincz Gábor Biga, Polyák Lilla, Kovács Kati, Radics Gigi mögött is, és a Hooligans zenekarban. A The Voice tehetségkutató háttérénekese, és közreműködött az X-faktor, a Magyarország Szeretlek és a Nagy Duett produkciókban is.

 

 

 

MIGÁLY SZILVIA

25 éves, színi tagozatos iskolába járt, a Vasutas Zeneiskola Musical tagozatán tanult. Gyermekszínészként a Fővárosi Operett Színház Valahol Európában és a Dobostorta című előadásaiban játszott. Tizenöt évesen Drakula menyasszonyaként turnézott Németországban, később István a király rockoperában Koppány feleségeként bejárta az USA-t, Torontóban fellépett magyarlakta közösség előtt. Énekhangja 2004-ben a Zorán-turnén is hallható volt. Jelenleg a Musical- és a Szigligeti Színház tagja, Jekyll és Hyde, Jézus Krisztus Szupersztár és a Vörös Pimperner musical szereplője. A különböző tévécsatornákon való megjelenések mellett koreográfusi és rendezőasszisztensi feladatokat is ellát.